Gallencamp 1 4003GT Tiel info@figuur.nl  tel. 0613115535

wordt herbalife nutrition member 

Het Herbalife Member Pack bevat alles om een member te worden. Het bevat, Herbalife Nutrition® Formula 1 Romige vanille, een handige stevige tas, belangrijke product literatuur, aanvraagformulier, smartshaker en een maatlepel.

de gold standard garanties 

 

Lage opstart kosten. Er zijn geen minimum aankopen nodig en de kosten van een Herbalife Member Pack zijn laag.

 

Er zijn geen vereisten voor de aankoop en verkoop- en buisness tools of om succes te hebben met uw Herbalife onderneming. Geld-terug garantie. Er is een volledige teruggave, 90 dagen geld terug garantie voor de kosten van een Herbalife Member Pack, als het Membership om welke reden dan ook wordt geannuleerd.

 

Er is een 100 % geld terug garantie voor alle onverkochte producten die in de 12 voorgaande maanden gekocht zijn, als het Membership omwelke reden dan ook geannuleerd wordt. Up-front informatie over de zakelijke mogelijkheid. We leveren duidelijke, accurate en geregelde informatie aan potiële Members, over het potentiële inkomen. Dit is te vinden in onze Verklaring van de gemiddelde bruto vergoeding.

Geschreven erkenning Een nieuwe Member dient schriftelijk te bevestigen dat hij/zij op de hoogte is van elk van deze Gold Standard Garanties voordat hun Membership aamvraag en overeenkomst wordt geaccepteerd. Sterke claim voor producten en zakelijke richtlijnen. We definiëren duidelijk de voordelen van elk product en de juiste gebruikersmethode zodat het juiste product op de juiste manier wordt geconsumeerd om zo de beste resultaten te behalen.

 

Goedgekeurde productclaims en productinformatie kan ook worden gevonden in de productbrochure, in het Herbalife Member Pack, andere officiële literatuur en MyHerbalife.com


EWe leveren een realistisch beeld van de zakelijke mogelijkheid en de moeite die ervoor nodig is om op alle niveaus te kunnen slagen.

 

Herbalife en onze Members zijn toegewijd aan de hoogst standaarden van ethisch gedrag.

Als u zich bewust wordt van niet goedgekeurde claims over Herbalife producten of de inkomensmogelijkheden, die niet obereenkomen met wat Herbalife beweert in heet officiële documenten, neem dan s.v.p. contact op met Member Service op 030-2480199

Door samen te werken, kunnen we ervoor zorgen dat Herbalife Gold Standard in Klantbescherming handhaafd.

 Nederland   l   Nederlandse Gebruikersvoorwaarden  l  Privacy Beleid  l  Contact  l  Site map